8001 Székesfehérvár Pf.: 196BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Köszönet az 1 %-nak


A székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete hálásan, köszönni, mindazoknak, akik 2010-ben 84.447 –ot az adójuk 1%-át az egyesületünk javára felajánlották.

A kapott támogatást közösségi programokra, kiállításokra és sportprogramokra szervezésére használtuk fel.

Segítségüket köszönjük, és bízunk a további támogatásban.


III. CIVIL NAP, ÖNKÉNTES EXPO
KÖZLEMÉNY


A megjelent anyagokat a szerzői jogról szóló törvény rendelkezései védik. Átvételükkor a forrás, az ARISZ – Alba regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület feltüntetendő. A konkrét névvel jelzett írások másodközlése csak a szerző hozzájárulásával lehetséges.Kiemelt partnereink

Székesfehérvár Megyei Jogú Város

Civil Szervezetek Fejér Megyei Szövetsége

CETOM

Esélyek Háza Koordinációs Iroda

Tarsoly Ifjúságért Egyesület

ARISZ Női Futball Klub

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

Alternatív Mozgássérült Egyesület

Fejér Megyei Honvéd Nyugállományúak Székesfehérvári Klubja

Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete

VAGIKER szitanyomó - kereskedő

MűvészbejáróVisit http://www.ipligence.comRÓLUNKAz egyesület több évtizedes múltra tekint vissza, hiszen jogelődje 1971-ben alakult. Az 1990-ben történt átalakulásnak köszönhetően jött létre at Alba Regia Ifjusági és Szabadidős Egyesület.

Magát az egyesületet szintén fiatalok hozták létre (ARÉV) a célból, hogy a különféle szabadidős programokon, sportolási lehetőségeken és kirándulásokon túl, lehetőséget teremtsen a szabadidő hasznos eltöltésére, és elfoglaltságokat szervezzen a fiatalok számára.

Az Alba Regia Ifjusági és Szabadidős Egyesület, székesfehérvári civil szervezet, amely a fiatalok egészséges életmódra való nevelését tűzte ki célul.

Igyekszik kielégíteni a kultúra, a sport és a túrisztika iránt érdeklődő fiatalok igényeit oly módon, hogy hozzájárul a mindennapi kerékpározás - mint környezetbarát közlekedési mód - népszerűsítéséhez, továbbá a kerékpárosok, gyalogosok és mozgásukban korlátozottak számára a barátságos légkör megteremtéséhez Székesfehérváron és az országban.Az ARISZ legfontosabb feladatai közé sorolja a hátrányos helyzetű, veszélyeztetett gyermekek hasznos szabadidő eltöltésének megszervezését, rendezvények, táborozások formájában.

Az ARISZ célcsportjának tekinti a perifériára szorult, veszélyeztetett gyermekeket és családjukat.

Főbb célkitűzése a szabadidő hasznos eltöltése, szórakoztatás, kollektív szellem kialakítása, a közösségi életre való nevelés, a kézügyesség, szépérzék, kreativitás fejlesztése, valamint a hon- és környezetismeret fejlesztése.
Az ARISZ több kisebb csoportot is működtet, ilyenek az Amazon Fc, Tízen Túliak Klubja, Városi Biciklizés Baráti Kör, Pince Klub, stb.
Honlapkészítés